Kawan-kawan Lady Rina...

Friday, April 8, 2011

**Make up**

holaa....wahhhhhhhhh ari ni akak ada double entry..gud...tiba2 rajin telah melanda diri ini selepas berjaya meng'update' kan file yg sekian lama terbengkalai dek kerana busy ( betul ka busy?? )...ermmmm actually yesterday masa akak sedang bersembang ria ngan geng keras akak suddenly kawan akak tya..'Kak rina jarang la pakai make up'...opssssssss..tersentak diri ini seketika...ni jawapan helah bela diri akak..'malas'...ha ha ha..bukan malas tu tapi tk reti nk tempek2 kaler kt muka ni..


ni la muka yg dikatakan tidak ber 'make up'

..ok..I should do something..normally akak pakai make up utk special occassion je..kadang2 tu kalau nk p jalan2 pakai jgk la..tapi sikit2 je..takut nanti jadi lain plak kalau make up lebih2..so, first thing yg akak kena buat sekarang nihh ..

beli make-up


belajar simple make up..

pastu jadi macam nihh..

..kihkihkih..tiba2 plak akak jadi kurus..macam perrrrrfect sangat..he he he..tk salah perasan sikit kannn...:)
nk carik2 jgk ni sapa bleh jadi advisor..ada member sejes pegi je kt 'Kedai Badan' ..org2 kt situ bleh bg avice..iskkk macam nk buat make over je akak nihh...

accesori???..yg selalu2 akak pakai just cincin n jam tangan..rasa serabut nk pakai segala bagai aksesori..nanti ter'over' , jadi la akak pokok krismas..( boleh imagine mcm mana rupa akak..)..he he..nowadays byk produk2 kecantikan di pasaran..nk kurus, nk gemuk, nk putih,nk gebu, ............. dan sebagainya...terpulang pada kita nk pilih yg mana....janji ada RM a.k.a duit....

okess...masa untuk makan!..menu ari ni Nasi Kuning ngan ayam..( menu untuk menternak lemaksss di badan..)..he he he..whatever la janji akak gumbira...well then kawan2 Selamat Bergumbira...

















4 comments:

  1. hehehe..ade je pmpn yg semulajadi lawa~ kankan

    jgn over make up dah la...huhuh

    tlg tekan butang share dan like entri nih boleh pantaw anak stady mengunakan SMS dan Internet

    ReplyDelete
  2. shahjiehan: betol2..disokong100%..

    ReplyDelete
  3. sye nk gak make up2x ni, tp mcm malas la pulak.hehe

    ReplyDelete
  4. ifa:kann..mcm rimas akak rasa..

    ReplyDelete