Kawan-kawan Lady Rina...

Saturday, July 14, 2012

theme colour....



holaaa my dearest friend...sedar tak sedar next week dah posa...seb baik segala hutang posa dah habis bayar...korang dah bayar tak??...bayar..jangan tak bayar tau!....

belom posa lagi akak dah stat fikir pasal Raya...of kos la pasal theme colour..husben akak suggest kaler coklat...( dah jemu ngan purple )..hihihi..kalau ikutkan akak..tiap tahun pun nak kaler purple..teruksss betol...nasib baik husben ok je..but not this year dia cakap...huhuhuhu..

akak fikir2 nak kaler merah...bukan yang menyala punya...nanti pening mak mentua akak..( this year giliran balik kampung hubby..)...

soooo...korang rasa yang ni ok tak...


merah ...

ataupun yang ni...

kaler favourite danish..


kaler cadangan encik nizam..


hanim says pinkkkkk....

but mama says....


purple sayang...


hahahaha....ayat petama yg kuar dr mulut en.nizam.."again!"...

maka faham la akak bahawasanya mereka dah jemu ngan theme kaler purle..padahal baru 4 kali Raya guna kaler purple...tak banyak kan??.....

tapi kan..tapi kannn...mcm chantekk je kebaya tu kannn...( dalam hati mcm teringin nak pakai )..
takottt tak muat.....plus 'ada ke saiz akak ni???'...

dahhhh...banyak sangat soalan yg perlu dijawab...tp ni soalan yg last...

ape theme kaler korang??..share2 laa...:)

okie dokie u olsssss....have a nice weekend...


( all pic Googled...)


4 comments:

  1. thme kaler every year tukar. jemu kaler sama je. this year biru pulak. sama dgn theme kaler wedding SIL. adehhh...

    ReplyDelete
  2. Rasa dark chocolate tu la nice, walaupun sebenarnya kalau raya ni biasa kene colour terang sebab nak ceriakan.

    ReplyDelete