Kawan-kawan Lady Rina...

Wednesday, December 5, 2012

Danish turns 5....

hi....rasa mcm dah berkurun tk update blog...bukan tak ada cherita  yg hot lg sensasi..its just i hate to type using this tab....serious uollsss....akak rase tab ni tak ler se ohsemm yang akak sangkakn....but Mr.N cakap akak ni yg tak reti guna benda ni...yg mana satu betol hanya akak je yg tau?.hahaha....mcm nk kena lempangss jer..

cherita ari ni pasal kejadian  celebrate bday Danish..last 23rd Nov.....bukan celebrate kt mekdi mahupun kt kedai atok janggut putih..jauh sekali kt hotelss (kerana diriku x mampu)..kt daycare jerr...ok la tu kann..drpd geget jari tk buat apa pun...

pastu kann..mama Danish yg terover excited..sampaikan cekgu kt daycare tu sengih2 jer pandang akak..lantak kau la labu...janji haku excited...

ni la sikit2 gambar time celebrate ari tu..



party pack..

the cake....

that's my boy

yeayyy...dah 5 thn anak mama...


..sekejap jer danish dan 5 tahun..rasa2 mcm baru jer bersalinkan ( wujud ke perkataan ni..) dia.

...semoga anak mama jadi anak yang soleh dan taat pada mama n abah...we love u sayang..muaxxxx...






                                                                                                


2 comments:

  1. Happy birthday Danish..!
    Moga jadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat :)

    ReplyDelete