Kawan-kawan Lady Rina...

Wednesday, February 6, 2013

stress management



bila sebut je stress mesti berkerut dahi tu....stress..stress..stress...kalau tak tau nak handle mesti cepat kena penyakit...*macam la penulis ni terror sangat kann*....

minggu lepas kann...gaji plus BONUS...plus duit poket yang incik nizam bagi maka dengan jayanya akak dapat menguruskan stress akak tanpa rasa serba salah...hahahahaha..baru puas hati akak uollsss....


ni la my stress management...




tadaa...
menurut adik manis tu..benda ni sgt baguss..
harga pun boleh tahan..rm100..


the gloves...
Utk scrub...ni pun best jgk..


ada lagi laa uollsss...tapi susah sangat nak upload guna tab nihh...
huhuhuhu.....rasa2 mcm nak campak je benda ni...

so..story morry pasal stress management berakhir di sini bersama hati akak yang geramm sangat2...grrrrrr..


p/s: rasa rindu nak guna computer yg besau itew....










2 comments:

  1. macam best jer....nak try jugaklah...:-)

    ReplyDelete
  2. Aida: try la..memang best..rasa fresh jerr...:-)

    ReplyDelete