Kawan-kawan Lady Rina...

Sunday, September 25, 2011

yeay!!!!!

yeayy!!! lagi.....


haaa...mesti dah tau ni apa akak sibuk sangat ngan yeayyy!!!.....mari kita yeay2 ramai2.....yeayyyy!!!!!!...

alahai sibuk sangat akak ni....well first of all congrats beribu juta kali to my niece yang kt IIUM tuhh sbb dah grade...convo next month tapi makcik dia ni happy sangat sbb niece dia dah grade...skrg ni dia otw ( ada plak studi ni on the way ) buat Master....uikssss hebatsss.....:)

hmmmmm...selalu2 kalau taim convo banyak lerr bunga2 chinta dan bunga2 keriangan yg orang dok pikul sana sini...tk kurang jgk yg bawa teddy bear ( dari sais s..sampai laa xxxl )...haa akak tgh fikir nak bagi apa kt my niece yg satu ni....psttttt taim birthday ari tu pun hadiah dia tk bagi lagik.....he he he...abesss la kalau dia baca entri ni.....

so nak bagi apa ni.????.....masih berfikir dan terus berfikir....any idea???


nota kaki:  dia best student.... proud of her....:)







3 comments:

  1. wahh...congrats tuk ur niece sis...
    same la saye pon convo jgk same ngn die..
    t leyh bagi saye bunga...hihi..
    jumpe di UIA!!! xsabo nk lompat2..hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah kat anak sedara akak....

    ReplyDelete
  3. iela: ya ke??...bestnya...jangan lompat tinggi2 tau..nanti jatuh..he he


    mamaema: thanks...:)

    ReplyDelete